14 л крові здали працівники ROZETKA з ДонорUA

14 л крові здали працівники ROZETKA з ДонорUA

8 травня 2024 року, 11:15

29 квітня ДонорUA провели корпоративний день донора для компанії ROZETKA (фото). 31 співробітник компанії здав кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Процедуру проводили фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії імeні М. М. Амосова.

«Більшість українців бодай раз купували щось на ROZETKA, або принаймні знають про цю компанію. Коли такі бізнеси підтримують донорство, вони популяризують його серед величезної аудиторії. Разом фахівці компанії здали 14 л крові, які можуть потенційно допомогти більш ніж 90 пацієнтам, і це безцінно. Але результат може бути набагато масштабнішим, адже ще чимало людей дізнаються про такий простий спосіб рятувати життя», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.