20 людей здали кров на відкритому дні донора у клініці RHINO

20 людей здали кров на відкритому дні донора у клініці RHINO

16 травня 2024 року, 14:18

15 травня ДонорUA провели відкритий корпоративний день донора для клініки RHINO (фото). Кров здали 20 донорів: медиків та гостей. Забір крові здійснювали фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

«Корпоративні дні донора у клініках — це особливо світлі події. Порятунок життя і здров’я людей — практично буденна справа для медиків. І коли вони готові допомагати пацієнтам іще й власною кров’ю, ми розуміємо, що цю країну не перемогти. Дякуємо всім, хто підтримали ініціативу і долучилися до заходу», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

«В нашій клініці ми безкоштовно покращуємо слух військовим, які отримали травму внаслідок бойових дій, також, лікарі регулярно підтримують фінансово Збройні Сили України, але весь колектив щиро вважає, що допомоги в такий важкий час для країни багато або достатньо не буває. Ми вирішили організувати день донора в нашій клініці, щоб популяризувати це серед наших пацієнтів, мені здається, коли саме лікарі на власному прикладі показують та розповідають про важливість донорства — це дуже мотивує та розвіює сумніви!», — розповідає Дарія Кулакова, лікарка, співзасновниця клініки RHINO.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 165 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

RHINO — клініка доказових лікарів та сучасної ЛОР-хірургії. Мета команди Ріно — підвищувати рівень надання ЛОР-допомоги в Україні та обізнаність, щодо сучасних, доказових та ефективних методів лікування серед пацієнтів та колег. Клініка має все для того, щоб вирішити будь-яку проблему ЛОР-профілю у дорослих та дітей.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.