#Розквітай з ДонорUA: 31 донор здав кров в Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви

#Розквітай з ДонорUA: 31 донор здав кров в Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви

20 травня 2024 року, 17:35

18 травня в Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA. 31 донор здав кров, аби допомогти військовим і цивільним пацієнтам у лікарнях Київщини (фото). Процедуру проводили фахівці Київського обласного центру служби крові. Захід відбувся за сприяння БФ Unity Foundation.

«Дякуємо мешканцям Білої Церкви, які відгукнулися і здали кров! Це місто — своєрідна донорська столиця, адже головний центр крові Київської області розташований саме тут. Проте містяни не пропустили і цієї можливості допомогти, адже кожна краплина крові рятує життя наших оборонців і тих цивільних, чия доля залежить від донорів», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

В межах кампанії #Розквітай проводяться виїзні донації, тематичні лекції та акції підтримки для донорів, а також випускається стильний благодійний мерч. Проєкт доводить, що здавати кров можна просто, комфортно й сучасно.

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст новини не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 165 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви — заснована у 2016 році як рушійний механізм позитивних змін у Білій Церкві. Команда агенції розробляє та реалізує проєкти, що пришвидшують соціально-економічний розвиток міста.

Unity Charity Foundation — український благодійний фонд, який є надійним союзником інших благодійних організацій. Розуміючи важливість солідарності, взаємодопомоги та єдності, Unity Foundation активно підтримує військових, дітей та постраждалих від війни.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.