Знижка 500 грн для донорів крові на покупки у SPORT CITY

Знижка 500 грн для донорів крові на покупки у SPORT CITY

31 травня 2024 року, 14:25

Протягом літа донори крові, зареєстровані на ДонорUA, зможуть отримати знижку 500 грн на покупки у мережі спортивних магазинів SPORT CITY. Акція діє при купівлі на суму від 1500 грн.

«Донори крові переважно дбають про своє здоров’я і ведуть активний спосіб життя. Не тільки тому, що для здачі крові треба не мати протипоказань — просто свідома громадянська позиція корелює з відповідним ставленням до власного здоров’я. Аби подякувати донорам за їхню допомогу, ми зі Sport City даруємо їм приємні бонуси, і спортивні товари — саме те, що може стати у пригоді активній людині протягом літа», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Як скористатися акцією від ДонорUA та SPORT CITY:

  • зареєструйтеся на ДонорUA;
  • здайте кров у будь-якому центрі крові в Україні та отримайте довідку;
  • підтвердьте донацію на платформі, сфотографувавши чи відсканувавши довідку, і завантажте її в особистому кабінеті (відеоінструкція, як це зробити);
  • отримайте промокод;
  • використайте промокод при замовленні на сайті або у фізичних магазинах Sport City.

Акція діятиме з 1 червня до 31 серпня поточного року.

Якщо ви вже зареєстровані на ДонорUA і маєте бонусні бали за донацію, хоча кров здавали до початку акції, ви все одно можете отримати знижку.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 165 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

SPORT CITY — національна мережа спортивних мультибрендових магазинів одягу, взуття та аксесуарів для активного відпочинку та спорту. Компанія SPORT CITY була заснована в 2001 р. І входить до ТОП-3 національних спортивних мереж України. Більш ніж 22-річна історія SPORT CITY — це більше 37 магазинів в 30 містах. Щороку магазини мережі відвідує понад 2 мільйони клієнтів.

Спорт та донорство — сила в єдності!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.