#Розквітай з ДонорUA: 49 донорів здали кров у Creative State of Arsenal

#Розквітай з ДонорUA: 49 донорів здали кров у Creative State of Arsenal

4 червня 2024 року, 11:41

1 червня у Creative State of Arsenal провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA (фото). 49 людей здали кров для військових і цивільних пацієнтів у лікарнях Київщини. Процедуру проводили фахівці Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова.

«Почали літо правильно — поділившись кров’ю. Влітку потреби у крові можуть зростати: спека спричиняє загострення деяких захворювань, люди травмуються під час активного відпочинку тощо. І це — лише цивільні потреби, а у фокусі зараз — фронт, який ми також маємо забезпечувати кров’ю. Тож здавайте її, коли маєте можливість — незабаром Всесвітній день донора, і це теж гарна нагода спробувати», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Одна донація може врятувати до трьох життів, і 49 донорів потенційно допомогли більш ніж 140 пацієнтам. Реєструйтеся на ДонорUA і ви, аби здавати кров і рятувати життя системно.

Дякуємо команді Creative State of Arsenal, яка створює на донаціях святкову атмосферу, пиріжковій «Тітка Клара» за смачні круасани для донорів та бренду ґаджетів Gelius за корисні подарунки. На події розіграли павербенк, але переможниця розіграшу відмовилася від подарунка, аби його передали військовим.

В межах кампанії #Розквітай проводяться виїзні донації, тематичні лекції та акції підтримки для донорів, а також випускається стильний благодійний мерч. Проєкт доводить, що здавати кров можна просто, комфортно й сучасно.

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст новини не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 165 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Creative States — сервісна компанія офісних рішень для команд будь-якого масштабу. Основне ядро резидентів — міжнародні та українські ІТ-корпорації, стартапи, венчурні фонди, інноваційні компанії, а також реальний сектор економіки; окрім зрілого бізнесу, простори мережі популярні серед фрілансерів. Сьогодні компанія оперує 5 просторами загальною площею 15000м² та місткістю понад 2500 робочих місць у Києві та Дніпрі.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.