За пів року до DonorUA for Teams приєдналися 52 команди

За пів року до DonorUA for Teams приєдналися 52 команди

18 червня 2024 року, 13:05

Вже більше 100 команд зареєструвалися у DonorUA for Teams. З них 52 долучилися з моменту, коли ДонорUA перемогли в акселераційній програмі Act to Support від Фонду Східна Європа за підтримки ЄС.

«Об’єднуватися у спільноти — природне бажання для людей, та донори крові не завжди можуть швидко знайти однодумців чи мотивувати знайомих здавати кров. Ми дали людям інструмент, аби спростити цю місію, і він спрацював. На сьогодні учасники команд нашої платформи здали кров уже понад 3400 разів, і провели більше 60 подій. А нещодавно ми вперше отримали запит на проведення корпоративного дня донора від команди, яка не є бізнесовою», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Найбільші осередки DonorUA for Teams — у Києві, Львові, Вінниці та Харкові. Та більшість команд, що доєдналися, не мають одного міста дислокації та об'єднують донорів з різних міст України. З них 6 команд — це бізнес-ком’юніті, і 44 — ініціативні донорські групи, створені на базі футбольних клубів, навчальних закладів тощо.

У жовтні 2023 року ДонорUA стали однією з 10 команд, чий проєкт переміг в акселераційній програмі Act to Support від Фонду Східна Європа за підтримки ЄС. Ми отримали грант на доопрацювання гейміфікованого інструменту DonorUA for Teams, який допомагає створити та розвивати власну спільноту донорів крові.

DonorUA for Teams — рішення для командного та корпоративного донорства крові. Це продукт, корисний для організацій будь-якого масштабу, щоб об’єднувати активних та потенційних донорів у спільноти. Систему можуть використовувати компанії, державні та громадські організації, волонтерські та інші ініціативні групи, спортивні команди чи творчі об’єднання — будь-які спільноти, готові разом долучатися до донорського руху.

У DonorUA for Teams ви створюєте власну спільноту донорів, можете приєднатися до вже створеної, а також організувати корпоративний день донора для вашої компанії задля покращення вашого соціального внеску. У системі є можливість відстежувати активність команди та кожного з її учасників, а також створювати підкоманди, які можуть змагатися між собою. Можна ставити цілі забезпечення певної частини потреб крові міста, регіону тощо, слідкувати за її досягненням та внеском всіх учасників процесу.

Технічне рішення DonorUA for Teams розробляється ДонорUA за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу.

Реєструйтеся на ДонорUA, аби отримувати сповіщення, коли ваша кров потрібна, та створюйте власну команду донорів. Кожна донація рятує до трьох життів!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.