44 співробітники Fast Food Franchising Group здали кров у бладмобілі

44 співробітники Fast Food Franchising Group здали кров у бладмобілі

25 червня 2024 року, 10:46

20 червня ДонорUA організували корпоративний день донора для групи компаній Fast Food Franchising Group, до якої входять мережі закладів Lviv Croissants, 1708 pizza di Napoli та Magic Bowls. 44 працівники компанії разом здали кров, аби допомогти військовим і цивільним пацієнтам (фото). Подія пройшла у бладмобілі — мобільному центрі крові. Процедуру проводили фахівці Міського центру служби крові Першого територіального медичного об’єднання м. Львова. 

«Корпоративні донації допомагають інтегрувати донорство у наше повсякденне життя, зробити його чимось звичним, доступним і комфортним. Це яскравий досвід, який команди переживають разом, і безцінна допомога для пацієнтів. Такі події можуть проводитися і у вас в офісі, але бладмобіль дає змогу робити це в будь-якій точці міста. Дякуємо за довіру!», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Бладмобіль — це автобус, обладнаний усім необхідним, аби безпечно та комфортно здати кров. Він має п'ять ліжок для донорів та зручне місце для відпочинку до та після процедури. Є міні-лабораторія та локація для консультування з лікарем. У мобільному центрі крові працює четверо кваліфікованих медиків, які супроводжують донорів упродовж усього процесу — від підготовки здачі крові до післяпроцедурного періоду. Для зберігання крові є спеціальний холодильник.

«Благодійність — це не завжди серйозно і сумно. Іноді це легко і весело. Саме таким став для нас Корпоративний день донора — з частуванням, подарунками і фотосесією. Це як тімбілдинг, тільки із соціальною складовою. Вважаю, що сьогодні як ніколи важливо єднатися, творити добро і давати надію іншим. Схоже, нам це вдалося», — говорить співзасновник мережі Lviv Croissants Андрій Галицький.

Подію вже традиційно підтримала компанія BonAqua, надавши воду для донорів і медиків.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Проєкт «Твоя кров. Моє життя. Наша перемога», в межах якого діє мобільний центр крові, реалізується спільно у партнерстві Першого територіального медичного об'єднання Львова, ГО «Народна самооборона Львівщини», ДонорUA та ГО «Ветеран Медіа».

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.