36 киян здали кров з ДонорUA у готелі Radisson на Подолі

36 киян здали кров з ДонорUA у готелі Radisson на Подолі

1 липня 2024 року, 10:44

29 червня в Radisson Blu Hotel на Подолі у Києві відбулася нова подія в межах щомісячної акції від ДонорUA «Додай червоного» (фото). 36 людей здали кров, аби допомогти військовим і цивільним інституту ім. Амосова.  

 

«Кілька років тому ми провели «Додай червоного» як разову акцію, і під час повномасштабної війни цей досвід став у пригоді. Тепер це потужна традиція, завдяки якій ми популяризуємо донорство, показуючи, що здавати кров — легко і приємно. Деякі донори вже давно здають кров лише на наших подіях, і завжди з нетерпінням чекають нових. Дякуємо всім, хто долучається! Кожна донація може врятувати до 3 життів», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».  

 

Забір крові здійснювали фахівці Інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова, де лікуються пацієнти зі складними захворюваннями, а також бійці після поранень. Медики закликають усіх, хто не має протипоказань, долучатися до донорського руху, аби рятувати життя на фронті й у тилу. 

 

На події розіграли павербенк від українського бренду ґаджетів Gelius, який уже більше 3 років підтримує заходи ДонорUA. Дякуємо партнерам! 

 

Традиційна акція «Додай червоного» проводиться у Києві щомісяця. Мета проєкту — не лише поповнити запаси крові, а й показати, що донорство може бути комфортним і цікавим.  

 

Реєструйтеся на ДонорUA, дізнавайтеся про найближчі події в особистому кабінеті та здавайте кров зручно. Кожна донація може врятувати до трьох життів! 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.