Ще 50 киян здали кров до 2-річчя проєкту «Ми однієї крові» від ДонорUA та ПУМБ 

Ще 50 киян здали кров до 2-річчя проєкту «Ми однієї крові» від ДонорUA та ПУМБ 

11 липня 2024 року, 07:34

10 липня ДонорUA та ПУМБ провели ще одну святкову донацію крові присвячену 2-річчю ініціативи «Ми однієї крові». 50 донорів здали кров для військових і цивільних пацієнтів в історичному центрі столиці – донацію провели в Radisson Blu Hotel Kyiv Podil (фото). Забір крові здійснювали фахівці Інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова. 

«Ми однієї крові» — соціальна ініціатива ПУМБ, яка рятує життя поранених військових та цивільних. Проєкт підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства. В межах проєкту українські бренди виготовляють патріотичний мерч, 50% від вартості якого йдуть на потреби війська, зокрема на перевезення донорської крові до фронту.  

Проєкт сприяє популяризації донорства в Україні — залучає українців до підтримки ініціативи не тільки фінансово, а й стаючи донорами крові для поранених військових та мирних мешканців зон бойових дій.  

Кожна донація рятує до трьох життів. Реєструйтеся на ДонорUA, аби стежити за анонсами наступних подій в особистому кабінеті, та здавайте кров зручно.   

 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.