В Reface здали кров з ДонорUA

В Reface здали кров з ДонорUA

26 липня 2024 року, 14:32

24 липня ДонорUA провели корпоративну донацію для компанії Reface. 6 співробітників здали кров для військових і цивільних пацієнтів. Процедуру проводила виїзна бригада Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова. 

Корпоративні дні донора — це заходи, на яких ви здаєте кров у себе в офісі, або разом із колегами обираєте іншу локацію. Пропозиція діє для бізнесу, державних установ, благодійних фондів та інших організацій. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність у команді та культуру донорства в суспільстві. Якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA втілювати інші проєкти для популяризації донорства, а також точково допомагати пацієнтам і транспортувати донорську кров на фронт.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 170 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Reface — українська продуктова компанія, що створює мобільні АІ-застосунки. За 5 років продукти Reface завантажили понад 250М разів. Були № 1 в USA App Store, отримали Google Play’s Best App та залучили інвестиції від Andreessen Horowitz.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.