35 працівників ГК «Нафтогаз України» та «Нафтогаз Трейдинг» здали кров з ДонорUA

35 працівників ГК «Нафтогаз України» та «Нафтогаз Трейдинг» здали кров з ДонорUA

29 липня 2024 року, 12:27

26 липня ДонорUA провели корпоративну донацію для Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» та«Нафтогаз Трейдинг» (фото). 35 співробітників здали кров для військових і цивільних пацієнтів. Процедуру проводили фахівці Національного інституту хірургії та трансплантології ім. Шалімова. 

«Щасливі, що донорство стає корпоративною традицією для великих компаній, таких як «Нафтогаз». 35 донорів врятували до сотні життів, але цінність події не лише в цьому. Це про культуру донорства, про його інтегрування в наше повсякденне життя. Здавати кров не страшно й не складно, і зробити це можна навіть в офісі — ось що транслюють такі заходи, популяризуючи донорство на широкий загал», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України»

Корпоративні дні донора — це заходи, на яких ви здаєте кров у себе в офісі, або разом із колегами обираєте іншу локацію. Пропозиція діє для бізнесу, державних установ, благодійних фондів та інших організацій. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність у команді та культуру донорства в суспільстві. Якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA втілювати інші проєкти для популяризації донорства, а також точково допомагати пацієнтам і транспортувати донорську кров на фронт.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 170 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» — це провідна компанія, яка є надійним постачальником газу побутовим клієнтам, а також відповідальним постачальником газу та електричної енергії представникам бізнесу та промисловим підприємствам України. 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.