#Розквітай з ДонорUA: 26 мешканців Одеси здали кров у МКЦ UNION

#Розквітай з ДонорUA: 26 мешканців Одеси здали кров у МКЦ UNION

19 серпня 2024 року, 11:33

17 серпня у міжнародному культурному центрі UNION провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA. 26 людей здали кров для військових і цивільних пацієнтів Одещини (фото). Процедуру проводили фахівці Одеської обласної станції переливання крові. 

«Росіяни постійно обстрілюють Одесу, намагаючись знищити те, що не змогли забрати. Але мешканці міста не втрачають сміливості і допомагають одне одному. Кожна донація може врятувати до трьох життів, і сьогодні донори подарували надію на одужання майже 80 пацієнтам. Дякуємо всім за цю світлу подію», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України». 

Подія проходила на першому поверсі центру, у LitClub UNESCO. Серед донорів уже традиційно розіграли павербенк від українського бренду ґаджетів Gelius. Реєструйтеся на ДонорUA, аби рятувати життя разом і брати участь у наших подіях. 

В межах кампанії #Розквітай проводяться виїзні донації, тематичні лекції та акції підтримки для донорів, а також випускається стильний благодійний мерч. Проєкт доводить, що здавати кров можна просто, комфортно й сучасно. 

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст новини не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США. 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.