43 мешканці ЖК “Файна Таун” здали кров з ДонорUA

43 мешканці ЖК “Файна Таун” здали кров з ДонорUA

20 серпня 2024 року, 09:35

16 серпня ДонорUA провели донацію у ЖК “Файна Таун”. 43 мешканці здали кров для військових і цивільних пацієнтів. Процедуру проводила виїзна бригада інституту Шалімова. Це перша виїзна донація у житловому комплексі (фото). 

“Жителі та комерція ЖК “Файна Таун” створили чудову волонтерську спільноту, що активно долучається до проведення благодійних ярмарок, збору коштів на потреби військових, тому проведення корпоративного дня донора для мешканців ЖК було питанням часу”, — коментує співзасновник ДонорUA, CEO DevRain, Ph.D. Олександр Краковецький. 

Партнером заходу став коворкінг “Свої”. Організовували подію і самі мешканці ЖК — Катерина Осаульчук, Геннадій Сухарніков та Олександра Гаріна. 

“Нашою метою було не просто одноразово здати кров. Ми хочемо створити спільноту відповідальних донорів, для яких донорство стало б базою і частиною повсякденного життя”, — ділиться Катерина Осаульчук. 

Дні донора проводяться також для бізнесу, державних установ, благодійних фондів та інших організацій. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність у команді та культуру донорства в суспільстві. Якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA втілювати інші проєкти для популяризації донорства, а також точково допомагати пацієнтам і транспортувати донорську кров на фронт. 

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух. 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.