19 киян здали кров з ДонорUA у Києво-Могилянській академії

19 киян здали кров з ДонорUA у Києво-Могилянській академії

22 серпня 2024 року, 11:13

20 серпня ДонорUA провели виїзну донацію для Києво-Могилянської академії та Києво-Могилянської Бізнес Школи (фото). На події, що проходила у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА, 19 киян здали кров для військових і цивільних пацієнтів. Процедуру проводила виїзна бригада інституту Амосова.  

 

“Здавати кров не страшно й не складно — навпаки, донація може стати яскравою подією, яку ви надовго запам’ятаєте. Співробітники та студенти Могилянки вже не вперше у цьому переконуються, і ми вдячні за таку довіру. А найголовніше те, що здавши кров усього один раз, ви вже рятуєте від одного до трьох людських життів”, — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО “Всеукраїнська асоціація донорів України”. 

  

Дні донора проводяться також для бізнесу, державних установ, благодійних фондів та інших організацій. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність у команді та культуру донорства в суспільстві. Якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA втілювати інші проєкти для популяризації донорства, а також точково допомагати пацієнтам і транспортувати донорську кров на фронт. 

 

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух. 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.