Акція від CASES та ДонорUA: отримай 3 місяці безоплатного доступу до курсів Креативної Практики за донацію крові

Акція від CASES та ДонорUA: отримай 3 місяці безоплатного доступу до курсів Креативної Практики за донацію крові

30 серпня 2024 року, 10:01

Соціальна мережа та EdTech-платформа для креативних індустрій CASES надає донорам крові, зареєстрованим на ДонорUA, тримісячний доступ до курсів Креативної Практики з дизайну, фронтенду та SMM. Акція триває до 31.12.24.

«Найкращий подарунок для донора — знати, що твоя кров врятувала чиєсь життя, або й не одне. Саме для цього люди здають кров, а не для відзнак. Проте всім нам приємно, коли про нас піклуються, коли помічають наші добрі вчинки. Бонусна програма від ДонорUA — це спосіб подякувати донорам за їхній неоціненний внесок. Дякуємо партнерам, які підтримують цю ініціативу», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України». 

«Донори заслуговують на особливу пошану. Ми прагнемо висловити свою вдячність, надаючи їм доступ до якісного онлайн-навчання, адже віримо, що знання та освіта — це потужні засоби для позитивних змін у світі. Спільно з ДонорUA ми раді підтримати цих відважних людей», — коментує Валерія Яковенко, директорка з маркетингу в CASES.

Як скористатися акцією від ДонорUA та CASES:

  • зареєструйтеся на ДонорUA;
  • здайте кров у будь-якому центрі крові в Україні та отримайте довідку;
  • підтвердьте донацію на платформі, сфотографувавши чи відсканувавши довідку і завантажити її в особистому кабінеті;
  • натисніть кнопку «Отримати промокод», яка з'явиться в кабінеті донора після підтвердження донації;
  • перейдіть за посиланням на CASES й слідуйте інструкції з активації промокоду.

Долучайтеся до донорського руху та користуйтеся бонусами для донорів. Ваша донація здатна врятувати до трьох життів, а подарунок нагадуватиме про добру справу!

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 175 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

CASES — це соцмережа та EdTech-платформа для креативних індустрій, створена в Україні. На платформі можна навчатись або викладати, розвивати власне портфоліо та вести блог, ділитися новинами та відкривати для себе нові ідеї, а також знаходити партнерів для співпраці.

Креативна Практика — це онлайн-платформа для освіти та кар'єри в креативних індустріях, створена командою CASES. На платформі можна опанувати бажані напрямки: від графічного та UX/UI-дизайну до фронтенду, й навіть креативного підприємництва! Більшість з курсів має як теоретичні модулі, так і практичні завдання.Екосистема стартапу дозволяє молодим фахівцям опановувати нові навички та професії й одразу ставати частиною фахової спільноти. А бізнеси, що працюють в креативних індустріях чи з ними, мають можливість наймати фахівців зі спільноти.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.