Знижки на Dodo Socks для спільноти ДонорUA

Знижки на Dodo Socks для спільноти ДонорUA

2 вересня 2024 року, 08:51

Український бренд Dodo Socks надає знижку 7% донорам крові, зареєстрованим на ДонорUA. Акція триває до 31 грудня поточного року. 

«Сьогодні для цивільних існує такий собі чеклист свідомої людини: донатити, волонтерити, підтримувати українського виробника — і ділитися кров’ю, якщо вам дозволяє здоров’я. Відповідні цінності розділяє й наша спільнота, й аудиторія Dodo Socks, і ми дуже вдячні за цю співпрацю. Донори здають кров, аби рятувати життя, проте знижка на речі улюбленого бренду точно стане приємною подякою за добрий вчинок», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Як скористатися акцією від ДонорUA та Dodo Socks:

  • зареєструйтеся на ДонорUA;
  • здайте кров у будь-якому центрі крові в Україні та отримайте довідку;
  • підтвердьте донацію на платформі, сфотографувавши чи відсканувавши довідку і завантажити її в особистому кабінеті;
  • натисніть кнопку «Отримати промокод», яка з'явиться в кабінеті донора після підтвердження донації;
  • введіть промокод при оформленні замовлення на сайті Dodo Socks.

Знижка не поширюється на товари, частина коштів з яких передається у благодійні фонди, також купон не може бути використаний в поєднанні з іншими купонами.

Долучайтеся до донорського руху та користуйтеся бонусами для донорів. Ваша донація здатна врятувати до трьох життів, а подарунок нагадуватиме про добру справу!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.