В останній день літа 46 киян здали кров у Creative State of Arsenal

В останній день літа 46 киян здали кров у Creative State of Arsenal

2 вересня 2024 року, 12:33

31 серпня у Creative State of Arsenal провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA. 46 людей здали кров для військових і цивільних пацієнтів Київщини (фото). Процедуру проводили фахівці Київського обласного центру служби крові. 

«Для того, аби здати кров, не потрібен особливий привід — вона ніколи не буває зайвою. Щодня тисячі українців потребують її: поранені військові, дітки з онкозахворюваннями, породіллі, дідусі й бабусі з серцево-судинними захворюваннями та безліч інших пацієнтів. Тож останній день літа ми використали як такий собі якір, і разом зробили в цей день іще одну добру справу. Здавайте кров цілорічно — цей вчинок зробить святковою будь-яку дату, адже ви зробите комусь найцінніший подарунок», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України». 

Дякуємо команді Creative State of Arsenal, яка створює на донаціях святкову атмосферу, та бренду ґаджетів Gelius за корисні подарунки. Пригощали донорів Обjerky та пиріжкова «Тітка Клара», а магазин флористики Don Pion надав квіти для всіх учасників події. Реєструйтеся на ДонорUA, аби рятувати життя системно і брати участь у наших подіях. 

В межах кампанії #Розквітай проводяться виїзні донації, тематичні лекції та акції підтримки для донорів, а також випускається стильний благодійний мерч. Проєкт доводить, що здавати кров можна просто, комфортно й сучасно. 

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст новини не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США. 

 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.