Поїздки з Uklon до центрів крові в Полтаві та Львові

Поїздки з Uklon до центрів крові в Полтаві та Львові

4 вересня 2024 року, 06:58

Uklon та ДонорUA допомагають лікарням Полтави та Львова поповнити запаси крові, аби врятувати життя містян, поранених внаслідок російських обстрілів 3-4 вересня. До кінця вересня донори, які здають кров у Полтаві та Львові, можуть отримати 150 грн або 200 грн на поїздку з Uklon до центрів крові. 

«Від ударів по Полтаві та Львову здригнулася вся країна. Лікарні в цих містах уже витратили запас донорської крові на порятунок поранених, і містяни мають його поповнити, аби лікарі продовжували допомагати постраждалим і всім тим, хто також може потребувати переливання», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Як це працює:

  • зареєструйтеся на ДонорUA;
  • в особистому кабінеті заплануйте донацію;
  • натисніть кнопку «Отримати промокод», яка з'явиться в розділі бонусів після планування донації;
  • додайте отриманий промокод у застосунку Uklon та використайте, замовляючи таксі до центру крові.

Якщо після 30 вересня залишаться невикористані промокоди, термін їхньої дії продовжать. Здавши кров і підтвердивши донацію в особистому кабінеті, донори отримають бонусні 100 балів, які зможуть обміняти на інший подарунок з бонусної програми. 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.