Більше 20 донорів здали кров з ФК “Чорноморець” та ДонорUA

Більше 20 донорів здали кров з ФК “Чорноморець” та ДонорUA

4 вересня 2024 року, 09:03

2 вересня в Одесі ФК “Чорноморець” та ДонорUA провели відкриту донацію, на якій більше 20 людей поділилися кров’ю (фото). Серед них — гравці, тренерський штат та персонал клубу. Подія проходила на Одеській обласній станції переливання крові — зібрана кров рятуватиме життя військових і цивільних пацієнтів регіону. Захід провели з використанням технічного рішення DonorUA for Teams. 

“Ніщо не об'єднує людей так, як спільна добра справа, особливо сьогодні. Для цього ми і створили DonorUA for Teams — можливість разом організовано допомагати людям зміцнює спільноти й інспірує створення нових. І кому, як не спортсменам, задавати тренди в таких питаннях. Вдячні “Чорноморцю” за довіру та свідому позицію”, — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО “Всеукраїнська асоціація донорів України”. 

DonorUA for Teams — рішення для командного та корпоративного донорства крові. Це продукт, корисний для організацій будь-якого масштабу, щоб об’єднувати активних та потенційних донорів у спільноти. Систему можуть використовувати компанії, державні та громадські організації, волонтерські та інші ініціативні групи, спортивні команди чи творчі об’єднання — будь-які спільноти, готові разом долучатися до донорського руху.  

У DonorUA for Teams ви створюєте власну спільноту донорів, можете приєднатися до вже створеної, а також організувати корпоративний день донора для вашої компанії задля покращення вашого соціального внеску. У системі є можливість відстежувати активність команди та кожного з її учасників, а також створювати підкоманди, які можуть змагатися між собою. Можна ставити цілі забезпечення певної частини потреб крові міста, регіону тощо, слідкувати за її досягненням та внеском всіх учасників процесу.  

Технічне рішення DonorUA for Teams розробляється ДонорUA за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу. 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.