120 команд і майже 4000 донацій: Ірина Славінська презентувала результати роботи над DonorUA for Teams, розробленого за підтримки проєкту “Фенікс” Фонду Східна Європа

120 команд і майже 4000 донацій: Ірина Славінська презентувала результати роботи над DonorUA for Teams, розробленого за підтримки проєкту “Фенікс” Фонду Східна Європа

27 вересня 2024 року, 16:41

19 вересня співзасновниця ДонорUA Ірина Славінська презентувала DonorUA for Teams на конференції, організованій Фондом Східна Європа. Подія зібрала майже 100 людей — civic tech-активістів, експертів, представників ГО, що брали участь у реалізації проєкту “Фенікс”.  

"За пів року ми доопрацювали DonorUA for Teams, який став інноваційним гейміфікованим інструментом рекрутингу донорів крові. За цей час  у системі зареєструвалися вже 120 команд, учасники яких здійснили 3849 донацій. Це понад 10 000 врятованих життів. Уявіть: усі ці люди змогли вижити просто завдяки тому, що донорство стало трохи доступнішим. Дякуємо партнерам, які повірили в нас і допомогли реалізувати цей задум”, — розповіла Ірина Славінська. 

Технічне рішення DonorUA for Teams було створене за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту “Фенікс”, який втілив Фонд Східна Європа коштом Європейського Союзу. DonorUA for Teams — рішення для командного та корпоративного донорства крові. Це продукт, корисний для організацій будь-якого масштабу, щоб об’єднувати активних та потенційних донорів у спільноти.  

Систему можуть використовувати компанії, державні та громадські організації, волонтерські та інші ініціативні групи, спортивні команди чи творчі об’єднання — будь-які спільноти, готові разом долучатися до донорського руху.  

У DonorUA for Teams ви створюєте власну спільноту донорів, можете приєднатися до вже створеної, а також організувати корпоративний день донора для вашої компанії задля покращення вашого соціального внеску. У системі можна відстежувати активність команди та кожного з її учасників, а також створювати підкоманди, які можуть змагатися між собою. Можна ставити цілі забезпечення певної частини потреб крові міста чи області, слідкувати за її досягненням та внеском всіх учасників процесу. 

 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.