ДонорUA та українські бізнеси підтримують донорів крові: понад 20 нових бонусів та оновлена система подяк за порятунок життів

ДонорUA та українські бізнеси підтримують донорів крові: понад 20 нових бонусів та оновлена система подяк за порятунок життів

1 жовтня 2024 року, 08:18

У вересні ДонорUA розширили бонусну програму, яка тепер налічує більше 20 партнерів. А до Дня захисників і захисниць України діє мотиваційна пропозиція: всі, хто здадуть кров з 1 по 10 жовтня, отримають подвійні бонуси, і зможуть отримати за них два або більше подарунків. 

“Головна мотивація для донорів — врятовані життя. Знати, що твоя кров подарувала комусь завтрашній день — найкраща винагорода, цінніша за будь-які подарунки. Проте будь-кому радісно отримати щось у якості подяки. Ми вдячні всім партнерам, які підтримують нашу бонусну програму — разом ми можемо подарувати донорам більше гарного настрою та приємні нагадування про добру справу”, — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО “Всеукраїнська асоціація донорів України”. 

Як користуватися бонусною програмою: 

  • зареєструйтеся на ДонорUA; 
  • здавайте кров у будь-якому центрі крові в Україні; 
  • підтверджуйте донації на платформі, завантажуючи в особистий кабінет фото чи скан довідки; 
  • отримуйте бали за кожну донацію та обмінюйте їх на промокоди від партнерів; 
  • використовуйте промокоди, замовляючи товари чи послуги від партнерів. 

За кожну донацію плазми ви отримуєте 50 балів, цільної крові — 100 балів, тромбоцитів — 150 балів, гранулоцитів — 300 балів.  

ДонорUA запрошує до співпраці всеукраїнські та локальні бізнеси. Долучаючись до нашої бонусної програми, ви популяризуєте донорський рух та мотивуєте більше людей здавати кров. На сьогодні ми вже співпрацюємо з lifecell, Uber, hotline.finance, Dodo Socks, MasloTom, "Лабораторією", Librarius, CASES та багатьма іншими. 

Дякуємо донорам, які діляться кров’ю, рятуючи життя військових і цивільних, дітей і дорослих. Ваша кров переможе! 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.