У SQUAD вчетверте відбувся корпоративний день донора: 39 людей здали кров

У SQUAD вчетверте відбувся корпоративний день донора: 39 людей здали кров

9 жовтня 2024 року, 08:05

4 жовтня ДонорUA вже вчетверте провели корпоративний день донора у SQUAD (фото). 39 співробітників здали кров для військових і цивільних пацієнтів. Процедуру проводила виїзна бригада Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

Корпоративні дні донора — це заходи, на яких ви здаєте кров просто у себе в офісі, або разом із колегами обираєте іншу локацію. Пропозиція діє для бізнесу, державних установ, благодійних фондів та інших організацій. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність у команді та культуру донорства в суспільстві. Якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA втілювати інші проєкти для популяризації донорства, а також точково допомагати пацієнтам і транспортувати донорську кров на фронт. 

Реєструйтеся на ДонорUA та здавайте кров зручно, або ж замовляйте корпоративний день донора для своєї компанії. На платформі ви можете створити власну донорську команду для своєї спільноти, аби організовувати власні події в будь-якому місті. Якщо маєте змогу, підтримайте ДонорUA донатом — кожна гривня, як і кожна крапля крові, допомагає рятувати життя. 

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.