Акція від ДонорUA та Vodafone: отримай бонуси за донацію крові

Акція від ДонорUA та Vodafone: отримай бонуси за донацію крові

16 жовтня 2024 року, 03:12

Мобільний оператор Vodafone надає 2000 бонусів всім своїм абонентам, які здають кров з ДонорUA. Бонуси Vodafone можна обміняти на послуги звʼязку, наприклад, 10 Гб інтернету по Україні, знижки на товари та послуги, а також благодійність. Акція діє з 16 жовтня 2024 року.

«Головна винагорода за донацію крові — врятовані життя. Проте все одно приємно отримувати за свою доброту невеличкі подарунки — особливо, коли ці подарунки практичні. Бонусна програма від ДонорUA існує для того, аби подякувати тим, хто вже здає кров, і популяризувати донорство серед нової аудиторії. Дякуємо Vodafone за підтримку донорського руху!», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України». 

«Ми раді долучитися до ініціативи ДонорUA, оскільки розуміємо важливість регулярних донацій крові та підтримуємо донорський рух уже понад 10 років. Окрім інформаційної підтримки донорства крові в Україні Vodafone регулярно проводить дні донора серед працівників. Також у 2024 році спільно з благодійним фондом PULSE ми реалізували проєкт з навчання переливанню кров на догоспітальному рівні військово-медичного персоналу чотирьох бригад Корпусу морської піхоти та забезпечили обладнанням для переливання та зберігання крові прифронтові стабілізаційні пункти», — зазначив Директор з маркетингу Vodafone Україна Андрій Отрощенко. 

Як скористатися акцією від ДонорUA та Vodafone:

 - зареєструйтеся на ДонорUA;

 - здайте кров у будь-якому центрі крові в Україні та отримайте довідку;

 - підтвердьте донацію на платформі ДонорUA, сфотографувавши чи відсканувавши довідку і завантаживши її в особистому кабінеті;

 - натисніть кнопку «Отримати 2000 бонусів», яка з'явиться в кабінеті донора після підтвердження донації;

 - обмінюйте отримані бонуси на подарунки в мобільному застосунку My Vodafone.

Долучайтеся до донорського руху, користуйтеся бонусами для донорів та залишайтеся на зв’язку з близькими. Ваша донація здатна врятувати до трьох життів, а подарунок нагадуватиме про добру справу. 

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 170 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Vodafone Україна — провідна українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. Інвестиції Vodafone у період активного будівництва мереж швидкісного у 2015-2023 роках досягли 42 млрд грн. Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство й розвивати нові технологічні послуги — Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 15,9 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.