Футбольний клуб «Нива» (Вінниця) став новим партнером бонусної програми ДонорUA

Новий бонус у кабінеті донора, або як сходити на домашній матч футбольного клубу «Нива» (Вінниця)

20 вересня 2021 року, 18:12

Популяризувати безоплатне добровільне та регулярне донорство – мета ДонорUA. Бонусна програма, із якою можна ознайомитися в кабінеті донора, активно сприяє популяризації та розвитку руху. Постійно отримує різні прохання донорів щодо бонусів. Цього разу нам вдалося вийти на співпрацю нового рівня. Хто став новим партнером? Яку цікаву пропозицію маємо для донорів? Читайте більше у цій статті.

alt text

Бонусна програма руйнує стереотипи про можливості донорства

Команда ДонорUA завжди відкрита до нових співпраць, які залучатимуть донорів до здавання крові та порятунку людських життів. Попередньо ми створювали партнерські проєкти з розвитку руху з музикантами, художниками, фотографами, кулінарами, фінансистами, медиками, IT-спеціалістами тощо. Великий ажіотаж викликають події, пов’язані зі спортом. Це допомагає залучати тих, хто цікавляться питанням, але раніше не здавали кров через певні причини.

Часто не вистачає лише єдиного поштовху. Бонусна програма допомагає не тільки вперше заохотити донорів, а й підтримує їхню активну діяльність. Кабінети постійно поповнюються незвичними пропозиціями. За донацію можна отримати від келиха вина до квитка на матч. Це може спочатку здатися нереальним, але за одне здавання крові ви можете безкоштовно подивитися наживо на гру своєї улюбленої команди. Наразі в Україні подібні співпраці тільки зароджуються, але вони мають шалений попит.

Отримуємо сотні повідомлень про те, як долучитися до ініціативи. Якщо ви раніше не здавали кров, а тільки вирішили стати донором, то обов’язково перегляньте, чи нема у вас тимчасових або абсолютних протипоказань. Також радимо ознайомитися з правилами підготовки до донації та особливостями харчування донорів. Після процедури додайте інформацію у кабінет і активуйте свої бонуси.

alt text

Співпраця зсередини, або як виникла ідея та які надії на неї покладаємо

Нас приємно вразило те, із якою легкістю футбольний клуб «Нива» (Вінниця) погодився на співпрацю. Команда ДонорUA дуже щаслива, що в Україні такі проактивні футбольні команди, які усвідомлюють потребу в крові для реципієнтів. Кожна подібна акція допомагає залучати десятки людей.

«Країні потрібні донори! Наша команда регулярно робить донації. Хочемо залучити якомога більше людей до цієї справи, тому намагаємося зацікавити та показати важливість цієї справи», – спортивний директор футбольного клубу «Нива» (Вінниця) Олексій Свіріда.

Для того, щоби не виникало дефіциту, треба 2 млн донорів у нашій державі. Подібні ініціативи гуртують, надихають і стимулюють сотні та навіть тисячі людей. Із кожною подією ми стаємо ближчими до мети, адже все на сайті зареєстровано понад 40 тисяч донорів.

alt text

Як сходити на домашній матч футбольного клубу «Нива» (Вінниця)?

Вересень став особливим із розвитку співпраць, пов’язаних із донорством і спортом. Тепер можна здати кров і безкоштовно відвідати домашній матч футбольного клубу «Нива» (Вінниця). Так ви врятуєте до трьох життів і будете мати змогу відвідати гру вживу.

Для цього треба зробити донацію та зареєструвати її в кабінеті донора. Опісля із промокодом, який буде надіслано на електронну пошту, підійти до каси, де проходитиме подія. За 100 балів вам надійдуть 2 квитки, що дає можливість зробити подарунок і близькій людині.

Пропозиція діє на наступні домашні ігри:

  • 25.09 «Нива» – «Карпати Львів»;
  • 06.10 «Нива» – «Буковина»;
  • 23.10 «Нива» – «Лівий Берег»;
  • 31.10 «Нива» – «Епіцентр»;
  • 13.11 «Нива» – «Чайка».

Донація несе за собою життєво важливу місію. Бонусною програмою ми хочемо не тільки зацікавити нових донорів, а й віддячити тим, які постійно здають кров. Закликаємо прийти на донації та відвідати домашні матчі футбольного клубу «Нива» (Вінниця). Разом – до великих цілей!

alt text

Довідка

Футбольний клуб «Нива» (Вінниця) – професійний футбольний клуб, що бере участь у Другій лізі ПФЛ. Вінницька команда була створена в 1958 році під назвою «Локомотив» за ініціативою начальника Південно-західної залізниці Петра Кривоноса. Це – Фіналіст Кубка України (1996 р.), Чемпіон першої ліги ПФЛ України (1993 р.), Срібний призер групи «А» другої ліги ПФЛ (2009/10 р.), Бронзовий призер групи «А» другої ліги ПФЛ (2008/09 р.), Володар Кубка ліги ПФЛ (2010 р.) і т.д.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.