Завершення 2-го етапу реалізації проєкту «ДонорUA AID: Стоп коронавірус» за підтримки банку ПУМБ

n/a

10 грудня 2020 року, 16:04

Проєкт «ДонорUA AID: Стоп коронавірус» вирішуватиме завдання збору потреб лікарень, поширення інформації про них серед соціально відповідального бізнесу та волонтерів, координації допомоги лікарням.

Влітку за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» запустила наступний етап проєкту допомоги лікарням у боротьбі з COVID-19 – розвиток платформи «ДонорUA AID – Стоп коронавірус».

«ДонорUA AID: Стоп коронавірус» — це спільний прозорий майданчик для лікарень, постачальників, благодійних фондів та бізнесів, який дозволить безперебійно забезпечувати медичні заклади, де лікують хворих на коронавірус, засобами індивідуального захисту та обладнанням.

Проєкт «ДонорUA AID: Стоп коронавірус» – це онлайн платформа, де можна отримати покрокову інструкцію дій та дізнатися про:

  • вимоги до засобів індивідуального захисту лікарів та медобладнання
  • базу документів для координації
    ефективного співробітництва бізнесу,
  • благодійних фондів, закладів охорони здоров’я та постачальників;
  • посилання на корисні майданчики для співпраці.

Проєкт «ДонорUA AID: Стоп коронавірус» зможе успішно працювати і після пандемії COVID-19. Проєкт буде вирішувати завдання збору потреб лікарень, поширення інформації про них серед соціально відповідального бізнесу та волонтерів, координації допомоги лікарням.

Важливий функціонал платформи «ДонорUA AID: Стоп коронавірус»:

  1. Оформлення благодійної допомоги
  2. ЗІЗ та обладнання — основні вимоги ( Кровопедія, розділ COVID-19)
  3. Як обрати лікарню
  4. Як обрати постачальника
  5. Де шукати постачальника

Відкрита реєстрація для лікарень, вони можуть залишати заявки щодо потреб, а компанії – за зрозумілим і чітким алгоритмом закупити і передати необхідні засоби чи обладнання.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.